Chromakey

Opnames op locatie of in onze studio voor een chromakey (groene / blauwe) achtergrond behoord tot de mogelijkheden. Deze opnames kunnen later of live in een (virtuele) set worden in gemixt waarbij de achterwand vervangen is door een andere achtergrond of virtuele set.

Virtuele studio

Door gebruik te maken van digitaal geproduceerde sets, is het met weinig vierkante meter chromakey achtergrond mogelijk om snel en tegen lage productiekosten groots uit te pakken. Wij kunnen voor u een virtueel decor samenstellen op basis van uw eigen wensnen en in uw eigen huisstijl. Daarnaast kunnen wij o.a. effecten, teksten, logo’s toepassen in de voor u op maat gemaakte videoproductie. De techniek om live digitaal de kleur groen of blauw weg te filteren uit uw videoproductie en in te vullen met elke mogelijke content zoals afbeeldingen, animaties of video’s noemen we ‘chromakeyen’. De mogelijkheden zijn onuitputtelijk en tegen lage kosten.

Voorbeeld van een virtuele studio

Op de foto ziet u een voorbeeld van een virtuele set. Er kan vanuit verschillende camarapunten worden opgenomen. Wij kunnen het decor helemaal aanpassen aan uw eigen huisstijl, met uw eigen bedrijfsleuren, achtergrondafbeeldingen en bedrijfslogo’s. Tevens kunnen wij in de blauwe schermen van de virtuele set andere digitale bronnen weergeven, zoals Powerpoint presentaties, foto’s en videofilmpjes.