Waar kunnen multi-camera producties worden ingezet?

  • Festivals en theater
  • Sport- en bedrijfsevenementen
  • Congressen en beurzen

Hoe werkt een multi-camera productie?

Wij komen op locatie met onze Outside Broadcast Van. Deze bestaat uit een regieset (Newtek Tricaster 8000) 0ndersteunden  8 camera’s, 2 PC-bronnen, instart film, graphics enz.. Afhankelijk van de situatie op de locatie werken we vanuit onze OB van of bouwen we onze regieset op in een door de opdrachtgever beschikbaar gestelde ruimte.

Vanuit de regie heeft de regisseur op ieder ogenblik een overzicht op alle camera’s. De regisseur staat via een intercomsysteem in constante verbinding met de cameramensen en kunnen ze direct inspelen op de live-gebeurtenissen. De regisseur  kan op deze wijze uw evenement met de hoogste kwaliteit en creativiteit registreren.

Door de aanwezigheid van 2 PC-bronnen kunnen (digitale) filmpjes, powerpoints, titels en overgangen live worden gemixt.

De live mix wordt rechtstreeks digitaal (HD) opgeslagen op harddisk. Er is geen nabewerking noodzakelijk. Dit bespaart u en ons aanzienlijk veel montage-uren achteraf.

Live streaming

Producties kunnen indien gewenst direct worden uitgezonden. Hiervoor zijn een aantal mogelijkheden:

  • Direct op grote LED schermen
  • Met behulp van webstreaming kunnen wij uw evenement direct uitzenden via het internet of in clip vorm via sociale media gedeeld worden. Hierdoor kunt u uw doelgroep, waar ook ter wereld, adequaat bereiken.