Bedrijfspitch

Een bedrijfspitch is een korte videopresentatie over uw bedrijf of activiteiten. Het is een financieel aantrekkelijke manier om u voor te stellen aan potentiële opdrachtgevers. Commercials en bedrijfsfilms zijn voor veel bedrijven financieel niet haalbaar.

Met een bedrijfspitch kunt u zich online profileren op uw website of via social media als LinkedIn, Youtube, Twitter, Facebook. Ook kunt u de video meesturen in e-mailberichten. Uw klant heeft zo snel een indruk van wie u bent en wat uw bedrijf doet.

Vacature filmpjes

Met behulp van video kunt u op een eigentijdse wijze personeel werven. U kunt deze vacature filmpjes plaatsen op uw website, maar ook op externe vacaturesites. Door de inzet van video kunt u geïnteresseerden op een moderne wijze kennis laten maken met uw organisatie, toekomstige collega’s, de bedrijfscultuur en uw producten of diensten.

e-Learning

Met een instructievideo brengt u lesstof tot leven en wordt daardoor dynamisch. Met een online instructievideo legt u op een eenvoudige en eenduidige wijze uit hoe ze iets moeten doen of uitvoeren. Een instructievideo is daarom een effectief hulpmiddel voor medewerkers en klanten. Uit onderzoek blijkt dat aandacht en kennis langer wordt vastgehouden door gebruik van een instructievideo.

Bedrijfsfilm

Ook voor bedrijfsfilm kunt u terecht bij IBG. Qua lengte, inhoud en doel kunnen bedrijfsfilms sterk variëren. Daarom werken we met de opdrachtgever nauw samen in één team, waarbij we uiteraard starten met een inventarisatie van uw wensen. Als opdrachtgever zorgt u voor de inhoudelijke kennis. IBG heeft de ultra moderne technische faciliteiten, de expertise en de creativiteit in huis om u als klant te adviseren en begeleiden in het tot stand brengen van uw audiovisuele communicatie. Wij filmen, produceren, regisseren en monteren uw totale product.  Een helder boodschap overbrengen aan uw doelgroep, professioneel in beeld gebracht en onderhoudend in de juiste sfeer, daar gaat het om.