Site Loader

Het eerste weekend van oktober staat Zeeland in het teken van de Kustmarathon Zeeland. 42195 meter klimmen en dalen langs de kust, afzien langs een bruisende Noordzeekust met de wind in de haren, opstuivend zand en zout op de lippen, fantastische vergezichten met lieflijke plattelandsdorpjes. Kustmarathon Zeeland is inmiddels een  marathonbegrip in het hardloopcircuit. Maar er is meer. Een sportweekend waarin jong en oud op diverse manieren in actie komen. Ruim 10.000 sporters uit binnen- en buitenland komen in actie tijdens de LadiesRun, Light Kustrun, Minimarathon, MTB Toertocht en Wandelmarathon.

Tijdens dit event hebben we onze bijdrage kunnen leveren met onze Live sportregistratie. Wederom een mooi voorbeeld van samenwerking tussen lokale partijen bij de finish in Zoutelande: live beelden van Omroep Zeeland en IBG, waaraan IBG live de doorkomsttijden van de deelnemers en sponsorreclame heeft toegevoegd. Dit alles werd live weergegeven op de grote LED-schermen in Zoutelande. De LED-schermen werden verzorgd door Sanrobi.

Kustmarathon 2017

https://www.facebook.com/jan.warnier/videos/1692322114141024/

 

Post Author: Admin